Monipuoliset tuotteet - Neuvova asiakaspalvelu - Nopeat toimitukset - Ilmainen toimitus yli 80 EUR tilauksille. Kaikki tuotteet -30%, alennuksen saa koodilla Loppuunmyynti30

Maksutavat

Maksaminen verkkopankissa

Asiakkaamme voivat maksaa tuotteet Onioton verkkokaupassa suomalaisten verkkopankkien kautta. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, he välittävät asiakkaan maksun verkkokaupalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksaminen luottokortilla

Onioton verkkokaupassa on myös luottokorttimaksamisen mahdollisuus. Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja American Express korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Onioton verkkokaupassa voi maksaa myös laskulla ja osamaksulla. Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oy:n kautta tarjoaa Walley.