Monipuoliset tuotteet - Neuvova asiakaspalvelu - Nopeat toimitukset - Ilmainen toimitus yli 80 EUR tilauksille.

Joulunalusaika Ullanlinnassa

Joulukuu tuo mukanaan talven ja ihanan Joulun ajan. Monilla kuukautta tahdittaa kiireinen työelämä, lasten päivähoidot ja koulunkäynnit. Isovanhemmat odottavat Joulua ja yhdessäoloa perheidensä kanssa. Valmisteluja Jouluun tehdään pikku hiljaa edeten askel askeleelta Jouluaattoon. 
 
Oniotossa jouluvalmistelut ovat alkaneet jo useampi kuukausi sitten, kun olemme miettineet mitä ihanaa kaupalla tulisi olla Jouluun. Kaupan pukeminen Jouluasuun on ollut mieluista. Tuikkivat valot tuijissa ja valaistut havuköynnökset ikkunoissa tuovat iloa ja valoa pimenevin talvi-iltoihin ja kutsuvat kurkistamaan kauppaan sisään tai jopa astumaan ovesta sisään. Onioto kauppa sijaitse Ullanlinnassa kaiken keskellä Korkeavuorenkadulla. Onioto kauppa on vanhassa keltaisessa kivitalossa, jossa on erityinen tunnelma. 
 
Ympärillämme olevat kivijalkaliikkeet ovat sonnustautuneet Jouluun ja kaduilla on kiva samoilla ja nauttia ihanasta Korkeavuorenkadun tunnelmasta. Vierailuun Korkeavuorenkadulla voi yhdistää niin shoppailun persoonallisissa kivijalkaliikkeissä, herkuttelun ravintoloissa ja kahviloissa tai kenties matkaan varrelle sopii myös tapahtumista ja kulttuuriannista nauttiminen.
****
Ohessa muutama varteenotettava tapahtumapaikka Ullanlinnassa:
  • Antti + Vuokko Hernesniemen näyttely Design Museossa, näyttely 8.4.2023 asti
  • Reearuu perhemusikaali KOM teatterissa, esitykset 17.12.2022 asti
  • Ullanlinnan Yrittäjien Valon Juhla Vuorimiehenpuistossa La 10.12.2022 klo 15-17
  • Kauneimmat Joululaulut Johanneksen Kirkossa Ma 12.12.2022 klo 18
Korkeavuorenkatu on helposti saavutettavissa. Ratikka 10 liikennöi alueen keskelle tasaisin väliajoin. Ratikan kyytiin on helppo hypätä joko Lasipalatsin tai Svenska Teaternin pysäkiltä. Matka keskustasta Ullanlinnaan taittuu myös hienosti jalan. Samalla voi ihailla maisemia ja pistäytyä vaikka glögillä matkanvarrella olevissa kahviloissa. Ullanlinnaan on helppo saapua myös autolla eri suunnista kaupunkia.
****
Alueelta löytyy tekemistä myös lapsille. Vuorimiehenkadun, Kapteeninpuiston ja Merikadun leikkipuistot ovat hyviä etappeja lapsille, puhumattakaan Kaivopuiston pulkkamäestä.
****
Mukavia hetkiä asiakkaiden kanssa odottaen, toivotamme Hyvää Joulunalus aikaa kaikille!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista